Дніпропетровськ готовий до опалювального сезону

Усі комунальні теплопостачальні підприємства на 100% готові до опалювального сезону. Про це повідомляють у прес-службі Дніпропетровської міської ради.
«На сьогодні підприємством підготовлені 232 котельні та 171 тепловий пункт. Зокрема, виконано гідравлічні випробування теплових мереж, чистку та гідравлику водонагрівачів, ревізію та ремонт автоматики безпеки котлів, перевірку електрообладнання, ремонт та перевірку приладів», – сказав головний інженер комунального підприємства «Дніпропетровські міські теплові мережі» Віталій Липський. Він додав, що  автотранспорт та механізми підприємства пройшли щорічний технічний огляд і вже готові до роботи у зимовий період. Віталій Липський наголосив, що згідно з планом підготовки  також було виконано капітальний ремонт 16 котлів, понад 17 кілометрів трубопроводів та 82 одиниці основного технологічного обладнання.
Директор комунального підприємства «Теплоенерго» Андрій Клименко зазначив, що підприємство підготовило до роботи 146 котелень, майже 1, 5 тисячі теплових мереж, виконало капітальний ремонт 10 котлів та замінило 10 насосів.
Тепловики нагадали, що опалювальний сезон у місті розпочнеться, коли середньодобова температура протягом трьох діб не перевищуватиме +8 градусів. У той же час вони закликали містян ще до його початкурозрахуватися з боргами. На сьогодні дніпропетровці за опалення завинили близько 270 мільйонів гривень(з урахуванням боргів минулих років).
У Дніпропетровську  послуги централізованого опалення надають чотири комунальні підприємства: «Дніпропетровські міські теплові мережі», «Теплоенерго», «Коменергосервіс» та «Теплотранс».

Залишити відповідь