Чому так важливо снідати відразу після прокидання

Ми постійно чуємо, що сніданок – дуже важливий прийом їжі, який не можна пропускати. Однак, важливо ще й те, коли ми його будемо споживати, повідомляє 24 канал.

Аромат цитрусових рятує від апатії, а ваніль зменшує апетит

Традиційно вважається, що більшість інформації людина сприймає через зір та слух, незаслужено забуваючи про нюх.

Засвоєння інформації та поведінка на основі нюху характерна для тварин.

Весенний авитаминоз: как с ним бороться

С приходом весеннего периода наш организм пробуждается от зимнего застоя. Нехватка витаминов и энергии приводит к потере сил, как следствие, падает продуктивность, а сонливое состояние нас преследует на протяжении всего дня!

Медики рассказали о целебных свойствах тимьяна

Тимьян обладает антисептическими, антиспазматическими, антибиотическими, противовирусными, фунгицидными, бактерицидными и отхаркивающими свойствами, которые делают его способным убивать микробы, повышать иммунитет, помогать организму вымывать токсины, повышать устойчивость к чужеродным организмам и способствовать образованию белых клетки крови, передает Хроника.инфо со ссылкой на neboley.com.ua.

7 продуктів, які ламають вашу силу волі

Відомий американський дослідник харчової поведінки, Ніколь Авена склала список страв, які ламають вашу силу волі. Як правило, вони з високим ступенем обробки та низьким умістом харчових волокон, що сповільнюють процес травлення. 

Ранние овощи весной: как выбрать, чтобы не отравиться

К сожалению, весной нередко случаются отравления от желания поскорее перейти на свежие овощи и зелень. Чудес не бывает, и «настоящие», как и любые другие, щедро подкармливают стимуляторами роста, удобрениями и т.д.

Днепрян предупредили, что перевод часов может стать причиной инфаркта

В первые дни перевода часов количество инсультов и инфарктов увеличивается на 10%. Об этом сообщила на пресс-конференции в Днепре главный врач КУ «Областной лечебно-физкультурный диспансер» Лидия Дукач.

Скільки чашок кави можна вживати протягом дня, – експерт

Кожний організм – індивідуальний, і норма вживання кави теж повинна бути в кожного своя. Шарад Пол – хірург, онколог та автор книги «Генетика здоров’я» наголосив, що зі вживанням кави дійсно слід бути обережним, особливо тим людям, які гостро відчувають підбадьорливий ефект кофеїну.

Сезон редиски: все про корисні властивості

З редиски починається сезон свіжих овочів, які зараз так потрібні нашому організму. Її корисні властивості неоціненні, а яскравий вигляд прикрашає наші страви і піднімає настрій.