На Дніпропетровщині чоловік вбив крадія (Фото)

Тіло вбитого чоловіка з вогнепальним пораненням було виявлено 1 квітня біля паркану поблизу водонапірної башти на вул. Мечникова Першотравенська. Прибувши на місце події, поліцейські встановили особу загиблого – ним виявився 35-річний місцевий мешканець. Повідомляють у прес-службі поліції.

untitled(2)

Під час проведення слідчо-розшукових заходів поліцейські встановили, що вночі 31 березня 22-річний чоловік разом зі своїм товаришем приїхали до гаражного кооперативу, щоб поставити автівку у гараж, який належить їхньому знайомому. Підійшовши до воріт, чоловіки почули всередині сторонні звуки. З урахуванням того, що замок на дверях не було ушкоджено, вони припустили, що зловмисник проник до гаражу, пошкодивши дах. Тим часом із отвору в даху гаража почав вилазити крадій. Зрозумівши, що його помітили, він спробував втекти. Побачивши це, 22-річний чоловік здійснив постріл в бік втікача, який став смертельним.

untitled

Після виявлення тіла загиблого, правоохоронці розпочали комплекс оперативно-розшукових заходів, направлений на затримання зловмисника, але згодом він сам прийшов до прокуратури разом зі своїм адвокатом. Стрілка затримано в порядку статті 208 КПК України.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України ( вбивство).