«Оскар і Рожева пані» допоможуть невиліковно хворим дітям

Цей благодійний арт-проект, який вже не перший рік подорожує  Україною. У постановці «Оскар і Рожева пані» одну з головних ролей грає відома українська актриса Ірма Вітовська. Крім того, грають діти, а музика, яка супроводжує спектакль, авторства українського гурту «Океан Ельзи».

«Цей спектакль зібрав творчих людей з різних міст України. Це історія маленького хлопчика Оскара, який невиліковно хворий і проживає останні дні у пошуках відповідей у Бога на питання про сенс життя, любов і смерть. Посередником між Богом і людьми для Оскара стає Рожева Пані – сестра милосердя, яка в минулому виступала на цирковій арені. Щоб полегшити хлопчикові стан, вона пропонує йому зіграти в гру і уявити кожен прожитий день за 10 років. Так Оскар проживає дуже довге життя – за 12 днів. Тема досить складна і вона безпосередньо стосується діяльності фонду, в якому я працюю» – розповіла керівник проектів благодійного фонду «Допомагаємо» Ольга Левченко під час прес-конференції в ІА «Днепр Пост».

На виставі відвідувачі побачать скарбнички, в які можна буде пожертвувати кошти для підопічних фонду. Паліативна допомога – це не тільки медицина. Медична допомога знімає симптоми. Але, крім цього, є ще й психологічна складова, яка також дуже важлива. Це підтримка людей, що знаходяться в стані невідомості, коли вони знаходяться, по суті, на рубежі двох світів.

Вистава «Оскар и Рожева Пані» пройде в Дніпрі 4 листопада в театрі Опери і Балету (пр..Д.Яворницького,72А), ціна квитка 150 – 500 грн.

Залишити відповідь