Що цікавого почитати завтра у «Вістях Придніпров’я»

Завтра до вашої уваги новий випуск газети «Вісті Придніпров’я», де наші журналісти підготували для вас ексклюзивне інтерв’ю з легкоатлеткою Оксаною Ботурчук, а також цікаві новини з життя міста та області: святкування Всесвітнього дня пошти, Межівській творчий фестиваль та особливості освітлення Запорізького.

На сторінках газети ви прочитаєте,  про що у Дніпрі розповідали представники секс-індустрії. Також ми дамо поради стосовно шопінг-турів у Дніпрі. А з нагоди святкування 14 жовтня Дня захисника України, «Вісті» розкажуть, як зробити оригінальний подарунок своїми руками: детальний майстер-клас.

Не пропустіть газету у відділеннях «Укрпошти» та у розповсюджувачів, а також завітайте на наш сайт vesti.dp.ua – там ви знайдете ще більше цікавої інформації. Для того, аби завжди бути в курсі новини Дніпра, області та світу, приєднуйтесь до нас у соціальних мережах.

Instagram — https://www.instagram.com/visti.dpua/,

Facebook — https://www.facebook.com/vesti.pridneprovia,

ВК — https://new.vk.com/id372823491,

Twitter — https://mobile.twitter.com/vistidnipо,

та Одноклассники — http://m.ok.ru/profile/587640379944

Нагадуємо, що триває передплата на «Вісті Придніпров’я», яку ви можете здійснити у будь-якому почтовому відділенні області.

Передплатний індекс: 41804

*вівторок, четвер (з ТV-програмою)

1 міс.- 16, 80

3 міс. – 49,70

6 міс. – 97, 70

Або у відділі передплати газети «Вісті Придніпров’я» за телефоном (056) 778-21-44 або електронною поштою t.ovchatova@gmail.com

Залишити відповідь