У Дніпрі чоловік заводив коханок через… велику любов до дружини (Фото)

Молодий чоловік через Інтернет знайомився з жінками, призначав їм побачення, а коли вони приймали душ, викрадав всі золоті прикраси. Жертвами крадія стали одинокі жінки з різних областей України.

Щоб затримати крадія, співробітники Шевченківського відділення поліції Дніпра зареєструвалися на сайті знайомств та дочекалися, коли зловмисник зробить перший крок для знайомства з молодою привабливою дівчиною.

крадій

Довго чекати не довелося. Побачивши наступну жертву, молодик одразу ж почав входити до дівчини у довірчі стосунки та призначив побачення.

Виявилося, що підозрюваний – 29-річний громадянин іншої держави, який вже близько 5 років проживає на території України, повідомляють у  прес-службі поліції. Був раніше судимим за крадіжки, перебував на випробувальному терміні. Має заробіток, проте за його словами, доходу не вистачало для лікування хворої дружини. Викрадення золотих прикрас стало приносити йому непоганий прибуток.

крадій

Начальник сектору кримінальної поліції Шевченківського відділення поліції Олександр Клешня розповів, що з червня 2016 року до поліції стали надходили численні повідомлення від жінок про крадіжки золотих прикрас.

«Працював чоловік за такою схемою: реєструвався на сайті знайомств, за фотографією швидко визначав підходящу дівчину, знайомився з нею й не довго чекаючи призначав побачення. Міг знайти підхід до кожної жінки, тому вони охоче погоджувалися на приватну зустріч. Вже під час першого побачення на орендованій квартирі пропонував прийняти душ, і коли дівчина знімала золото, забирав його та залишав приміщення. Прикраси здавав у ломбарді у Києві. За тиждень – нове знайомство та чергова обікрадена дівчина. Таким чином йому вдалося ошукати 3 дівчини тільки у Шевченківському районі міста Дніпра, проте у правоохоронців є всі підстави підозрювати, що чоловік причетний до подібних фактів, які сталися у Києві, Запоріжжі, Чернігові, Харкові та інших містах України. За попередніми підрахунками, молодик викрав коштовностей на суму близько 50 тис. гривень» – відзначив він.

крадій

Тепер «люблячому чоловікові» загрожує покарання за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), що карається арештом на строк від 3-х до 6 місяців або обмеженням волі на строк до 5 років або позбавленням волі на той самий строк.

Залишити відповідь