У Дніпрі зібрались юристи з усього світу

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ стартував III Міжнародний студентський саміт «Перспективи збереження і розвитку демократичних тенденцій функціонування держави в умовах загострення глобалізаційних викликів». Захід проходитиме упродовж 2-х днів. Повідомляють у  прес-службі саміту.

Основна мета заходу – набуття студентами практичного досвіду у ході спілкування з науковцями, політиками, представниками органів державної влади та юристами-практиками.

У рамках саміту пройде конкурс проектів студентських команд із 17 провідних вишів, зокрема Києва, Львову, Харкова та інших міст України. З українськими командами змагатимуться студенти Ріджент Університету (США), Ліберті Університету (США),Клузького університету імені Бабеша-Бойяї (Румунія), Варшавського університету (Польща).

 У ході заходу для учасників пройдуть майстер-класи за участю відомих вчених, представників влади та політиків з актуальних проблем сучасних процесів державотворення, правотворення та правозастосування.

Імена переможців конкурсу студентських проектів стануть відомі у понеділок та будуть опубліковані на офіційному веб-сайті університету.