В Prozorro все буде прозоро: в Дніпропетровській ОДА розберуться з недобросовісними організаторами торгів

Разом боротися з корупцією в держзакупівлях закликають підприємців в Дніпропетровській ОДА. 2 червня в облдержадміністрації відбудеться зустріч, на якій говоритимуть про зловживання зі сторони державних органів під час проведення електронних торгів. До участі запрошують підприємців, які зіштовхнулися з порушеннями або хочуть дізнатись, як ефективно протидіяти корупції. Про це повідомив очільник регіону Валентин Резніченко.
«Prozorro – це сучасний та зручний інструмент для тих, хто хоче працювати чесно. Щоб забезпечити максимальну відкритість та виключити помилки при роботі, ми організували систему моніторингу. Тепер за усіма електронними торгами стежать аналітики. Щодня вони опрацьовують до 100 закупівель. Спеціалісти виявляють та виправляють помилки, інформують про них замовників. Щоб без уваги не залишилися й порушення з боку держорганів, проводимо зустріч з представниками бізнесу. Ми готові до співпраці», – зазначив очільник області Валентин Резніченко.
Неправомірна дискваліфікація або відміна торгів, відсутність оплати за надані товари та послуги або її затримка, створення лотів під конкретного постачальника, пропозиція товарів із вартістю нижче ринкової, реалізація продукції низької якості. На зустрічі обговорять багато важливих питань. Розповісти про існуючі складності зможуть підприємці, які зіштовхнулися з ними на власному досвіді. А спеціалісти ОДА нададуть необхідні консультації та допомогу.
Інформацію щодо виявлених порушень також можна надіслати на адресу: prozorrodp@gmail.com. У листі необхідно вказати посилання на лот, з яким виникли проблеми. Додаткова інформація за телефоном: 056 717 07 04.
Зустріч з підприємцями відбудеться 2 червня о 13.00 на першому поверсі Дніпропетровській ОДА (пр. Поля, 1). Долучитися до події запрошують усіх бажаючих. Вхід без реєстрації.

Залишити відповідь