Як зміниться Дніпро у 2017 році

7 грудня Борис Філатов представив звіт своєї роботи за рік на посаді міського голови Дніпра та розповів про плани міської влади на 2017 рік.

Наступного року Дніпро набуде сучасного вигляду завдяки зупинковим комплексам нового покоління. Це так звані «розумні» зупинки з антивандальними обігрівачами, доступом до Wi-Fi та кнопкою виклику поліції.

У місті також проведуть довгоочікувану реконструкцію зон відпочинку та дозвілля містян. Комплексні зміни чекають на парк ім. Володі Дубініна та парк ім. Писаржевського. Впровадженням інфраструктурних новацій займатиметься департамент стратегічного розвитку, який створили цьогоріч. Крім того, наступного року міська влада планує розпочати монтаж нічного підсвічування мостів. Вогні запалюватимуть також і на історичних будівлях Дніпра, які перед тим реконструюють. Керівник міста також розповів про оновлення Вокзальної площі. «Ми зробимо сучасну площу, без виносної торгівлі. У пасажирів буде можливість комфортно дістатися до будівлі вокзалу», – сказав Борис Філатов.

А ще в кошторис-2017 закладені витрати на завершення ремонту стадіону Вагоноремонтного заводу (ВРЗ): «Він роками стояв покинутий. Та він зможе стати першим у місті пристойним стадіоном, зокрема для легкоатлетів», – переконаний міський голова. Нове життя отримає й річковий транспорт. «Якщо ми зрозуміємо економічну доцільність цієї програми, у місті з’явиться річковий трамвай. Можна буде комфортно, ніби у Венеції, без заторів дістатися з житлового масиву Покровський до масиву Перемога», – пояснив Борис Філатов.

Залишити відповідь