30 бійців АТО щотижня отримують дозвіл на землю в Дніпропетровській області

Близько 2,5 тисячі учасників АТО Дніпропетровщини вже отримали дозвіл на землю. Це перше рішення, яке дозволяє їм почати процес оформлення документів. Щотижня такий документ отримують близько 30 бійців АТО. Про це повідомили начальник юридичного управління ОДА Володимир Юрченко та в.о. начальника управління обласного Геокадастру Дмитро Коцар під час прес-конференції.

«Хлопці рятували нашу державу в зоні АТО, ми повинні допомагати їм тут. Такою є позиція керівника регіону Валентина Резніченко та його команди. Для нас всі питання, пов’язані з учасниками АТО, в пріоритеті. З усім, що стосується вертикалі влади, проблем немає. Ми розуміємо, як працює система і як можна прискорити процес оформлення документів. І це вже дає свої результати – понад 300 учасників АТО отримали землю у власність», – зазначив Володимир Юрченко.
Обрати земельну ділянку захисники можуть на сайті обласного держземкадастру (). Для цього потрібно вибрати рубрику «Учасникам АТО», а потім розділ «Перелік земельних ділянок, які можуть бути надані для військовослужбовців».
«На початку року ми спланувались. Запросили дані про мобілізованих та демобілізованих. Визначили, що до кінця року може виникнути потреба в 3 тисячах ділянок землі. Паралельно з цим ми опрацьовували додатковий план на 5 тисяч людей. Тому до кінця року маємо в резерві землю. Робота з пошуку ділянок триває. І якщо ця потреба збільшиться, то ми будемо готові виділити землю додатково», – додав Дмитро Коцар.
Як оформити земельну ділянку можна дізнатися за телефоном: 742-87-96.

Залишити відповідь