5-й міжнародний торговий форум “Live International Marketplace” – вперше в місті Львів!

Україна відкрита для бізнесу, і 11-12-13 жовтня 2018 року вже вп’яте збирає фахівців задля налагодження експорту товарів FMCG українських виробників на зовнішні ринки та для обміну досвіду IT-інновацій в галузі торгівлі та виробництва.

ФОРУМ “LIM-LVIV” – це:

2 дні доповідей, дискусій, переговорів та неформального спілкування / 450+ делегатів / 99+ виробників FMCG / 50+ Спікерів та Експертів / 40+ виставочні стенди / 50+ B2B столів переговорів у т. ч. 20+ найкращих торгових мереж України / 15+ Країн

5-й форум вперше відбудеться у Львові у конференц-центрі стадіону “Арена-Львів”, та зустрічає 450 делегатів – топ-менеджерів та власників провідних компаній з 15-ти країн.

Ключові теми: бізнес-прогноз у нашій галузі, експорт/імпорт товарів та послуг, інвестиції, інновації, розвиток бренду компанії та особистого бренду керівника!

На даний момент до Форуму вже приєдналися наступні країни: Литва, Латвія, Туреччина, Грузія, Хорватія, Таджикистан, Азербайджан, Канада, США, Індія, Єгипет, Узбекистан, Республіка Гвінея, Оман, та очікуємо більше.

Порядок денний Форуму

11 жовтня: екскурсія бізнесу та культури у місті Львові для іноземних гостей. У тому числі відвідування сучасного заводу з виробництва.

12 жовтня: розпочинається робота форуму, експо-зони та B2B-зустрічей. Ключові теми для обговорення: бізнес-прогноз, інвестиції, інновації, можливості експорту-імпорту.

13 жовтня: сесія особистого розвитку для бізнесменів, зустріч з авторитетними діячами культури та науки України. B2B приватні столи переговорів для встановлення співпраці.

Серед Спікерів – лідери бізнесу з різних країн на одній сцені з підростаючим поколінням професіоналів: Дмитро Ушмаєв, Засновник & CEO “Три Ведмеді” (бізнес); Анастасія Шевченко, Adecco (кадрове питання); Артем Шевченко, Hubber (торгівля на маркетплейсах); Едвард Сартан, Oil Force (США, вхід на Amazon і Walmart); Егор Поліванов, Студент 3-го курсу (!) Кафедри харчових технологій ДНУ імені Олеся Гончара, переможець національних та міжнародних конкурсів; Ірина Ляліна, Технічний експерт “СЖС Україна”, лідер напрямку сертифікації в “LIM-LVIV”; Андрій Печерских, Керівник «Центру бізнес технологій», Руслан Дробот, Національний менеджер “ВГП”; Ефім Сітскер, Президент Zakuson (Канада); Пятрас Чепкаускас (Литва, модератор напрямку “Експорт”); Денис Красніков, Засновник Інституту розвитку закупок та просування експорту, Віце-президент УСПП; Віктор Сидоренко, Співзасновник НРКЗ; Танмай Нагар (Індія), CEO Sphinx Trading Company … та інші

ОФІЦІЙНИЙ САЙТ ФОРУМУ | ПРОМО-КАТАЛОГ | АНКЕТА ДЕЛЕГАТА | АНКЕТА БАЄРА

За дипломатичним сприянням Ради експортерів та інвесторів при МЗС України

Приєднуйтесь до нашої сторінки у Facebook – MY TRADE GROUP.

Дякуємо! Ви важливі! #youareimportant