5 способів використання вітаміну Е для вашої краси

Капсули вітаміну Е – недорогий і надзвичайно корисний препарат. Його можна використовувати буквально по всьому тілу, від маківки до п’яток. Волосся, шкіра, нігті, всі вони потребують вітаміну Е, щоб бути красивими та здоровими, пише Жіночий світ.

Є багато способів використовувати вітамін Е. Наприклад, ви можете зміцнювати нігті за його допомогою. Кожного дня ми прибираємо, готуємо, миємо посуд. Все, що ми робимо руками, має наслідки для нігтів у вигляді тріщин, сколів або розшарування. Через поганий стан нігті можуть почати жовтіти та ламатися. Щоб цього не сталося, розріжте капсулу вітаміну Е та втирайте олію з неї у нігті та шкіру навколо них. Бажано робити це перед сном, щоб максимально зволожити нігті.

Вітамін Е – прекрасний зволожувач. Ви можете в цьому переконатись, якщо змішаєте кілька крапель вітаміну Е з вашим нічним кремом для обличчя (рівно з тією кількістю, яку ви збираєтесь нанести, а не з усією баночкою). Він діє як сироватка і забезпечує достатню кількість вологи для вашого обличчя протягом ночі. Переконайтесь, що нанесли його на шкіру принаймні за 30 хвилин до сну, інакше олія не встигне поглинутись і на білизні залишаться плями.

А якщо змішати вітамін Е з вашою звичайною олією для волосся, він творитиме справжні дива. Волосся стане м’яким, зволоженим та блискучим. Нанесіть суміш на волосся та зачекайте 2-3 години. Потім змийте шампунем та теплою водою. Застосовуйте олію для волосся з вітаміном Е двічі на тиждень і помітите результат вже через 2-3 рази.

Для тих, хто хоче позбутись дрібних зморшок, вітамін Е прекрасно замінить антивіковий крем. Просто нанесіть олію з капсули прямо на шкіру і втирайте легкими круговими рухами. Вітамін Е – потужний антиоксидант, також він допоможе посилити кровообіг. Це не тільки покращить структуру шкіри, а і зробить її міцною та сяючою.

Фото: pixabay