Дніпровський “аграрій” вирощував чудо-зілля

Наркофермер влаштував плантацію «чудо-зілля», посадивши рослини конопель методом гідропоніки у себе в квартирі. Про це повідомив начальник Управління по обслуговуванню Дніпропетровської та Запорізької областей Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України Сергій Дереза.

Плантація була обладнана за всіма правилами кулуарної аграрної науки: лампи ультрафіолетового освітлення, система вентиляції та усі інші, необхідні для підтримання життєдіяльності рослини, речі. Горе-аграрій планував виростити «травку» для подальшої реалізації в Дніпрі і на прилеглих територіях.

Також у квартирі поліцейські вилучили тубус від гранатомета і сталевий кастет, більш ніж півкіло готової до вживання марихуани, партію метамфетаміну та насіння конопель елітних сортів, які планувалося використовувати в майбутніх насадженнях. За цінами чорного ринку сума вилучених наркотичних речей може становити близько тридцяти тисяч гривень. Усе це спрямовано на експертизу.

Порушено кримінальні виробництва за низкою статей Кримінального кодексу України, згідно з якими наркоаграріям може загрожувати покарання до десяти років позбавлення волі.

Залишити відповідь