Гімнасток-переможниць привітали у Дніпровській міській раді (ФОТО)

Сьогодні, 16 листопада, у Дніпровській міській раді відбулось урочисте нагородження переможниць та призерок командного чемпіонату України з художньої гімнастики – вихованок комунального позашкільного навчального закладу «Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з гімнастики художньої» Дніпровської міської ради.

У командному чемпіонаті України взяли участь 48 гімнасток школи, більшість з них – 23 – посіли призові місця.

гімнастки

Збірна команда області, до складу якої входять усі спортсменки школи олімпійського резерву, у багатоборстві (групові вправи) стала другою.

Заступник мера Дніпра Олександр Шикуленко привітав переможниць і призерок та нагородив подяками від імені міського голови Бориса Філатова.

гімнастки

«Художня гімнастика – це дуже складний вид спорту, він потребує великої сили волі та зусиль. Я бажаю вам примножувати свої перемоги і не зупинятися на досягнутому. А ми, міська влада, зі свого боку обіцяємо, що ваша спортивна зала – «Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з гімнастики художньої» – завжди буде в теплі і більше ніхто не наважиться вас звідти виселити. 6 листопада було вигране судове засідання, і зала перейшла у власність держави. Вона назавжди залишиться у школи гімнастики», – зазначив Олександр Шикуленко.

гімнастки

Крім чемпіонок та призерок змагань, подяки від мера Дніпра отримали також тренери збірної.

гімнастки

Залишити відповідь