650 чиновників скоротили на Дніпропетровщині

650 чиновників скоротили цього року на Дніпропетровщині. Це п’ята частина всіх працівників облдержадміністрації та райдержадміністрацій регіону. У 2016 році оптимізація буде продовжена. Про це повідомив очільник області Валентин Резніченко.

«До кожного члена команди висувається три основні вимоги: швидкість, ефективність та результативність. Нас не цікавить, чому якесь завдання не виконане. Для нас важливо, що конкретно зроблено, щоб питання було вирішене в поставлені терміни, – зазначив Валентин Резніченко. – Цього року ми скоротили держслужбовців, які дублювали функції, перекладали папери чи працювали неефективно».

Наступного року оптимізація ОДА та РДА продовжиться. «Штат цих держструктур занадто роздутий. З тими функціями, які вони виконують, може впоратися менша кількість людей», – пояснив Валентин Резніченко.

У 2015-му році облдержадміністрація розпочала співпрацю з десятками громадських активістів. 9 з 12 радників глави області – волонтери. А громадська організація «Громадський контроль», яка допомагає втілювати інноваційні проекти, невід’ємна частина ОДА.

Залишити відповідь