7 причин прокидатися на годину раніше

Здоровий сон – запорука гарного дня. Чому треба прокидатись на годину раніше від звичного графіку? Аби пробудження було легким та корисним, скористайтесь нашими порадами.

1. Зарядка чи тренажерна зала

Або будь-який інший спорт, який вам до вподоби. Протягом дня ви будете відчувати себе спокійніше і будете менше схильні до стресу.

2. Правильне харчування

Прокидаючись раніше, ви зможете нормально і збалансовано поїсти. Не нехтуйте сніданком заради того, аби не спізнитись. Краще заздалегідь спланувати ранок і все встигнути.

3. Гарний настрій

Внутрішній годинник людини певним чином координується зі сходом і заходом сонця. Тому “жайворонки” і виглядають більш щасливими, ніж сильно дратівливі «сови».

4. Позбутися відчуття тривоги

Пізній старт вранці може означати катастрофу для решти дня. В результаті, у вашій голові будуть вирувати мільйон думок і з’явиться відчуття тривоги. Використовуйте тихий, мирний час вранці, щоб зробити кілька справ або ж просто почитати книгу. Доведено, що читання зранку допомагає збільшити продуктивність робочого дня, а також допомагає позбутися від стресу.

5. Зовнішній вигляд

Прокинувшись на годину раніше ви дійсно можете виглядати краще. Додаткова година вранці означає, що ви можете витратити більше часу на різні дрібниці: прасування сорочки, укладання волосся, манікюр, макіяж чи будь-що інше.

6. Продуктивність в роботі

Без какофонії зустрічей, листів і розмов, які гудуть навколо вас під час робочого дня, ви можете краще налаштуватися на робочий день, перш ніж підете в офіс. Спокійна година перед роботою допомагає запобігти появі стресу.

7. Зручно дістатися місця призначення

Натовп в громадському транспорті в годину пік або “пробки” на трасі можуть серйозно зіпсувати вам день, перш ніж ви навіть сядете за робочий стіл. Прокидаючись на годину раніше, ви можете уникнути цього всього, вчасно виїхавши з дому.

Залишити відповідь