7,5 тисяч субсидій щотижня оформлюють на Дніпропетровщині, – Валентин Резніченко

З наближенням зимових холодів мешканці області активніше звертаються до відділень соцзахисту за субсидією. Порівняно з літом охочих оформити державну допомогу стало вп’ятеро більше. Щотижня на Дніпропетровщині в середньому призначають 7,5 тисяч субсидій, повідомив очільник області Валентин Резніченко.  

Лише за минулий тиждень заощадливі господарі регіону подали 9,9 тис. пакетів документів для призначення субсидії, розповів Валентин Резніченко.  

«Влітку щотижня майже 2 тис. мешканців регіону надавали документи для отримання житлової субсидії. Зараз  – вп’ятеро більше, – сказав він. – За минулий тиждень державну допомогу призначили для майже 9 тисяч сімей, а загалом – для понад 317 тисяч».

Зробити це нескладно. Не має значення, хто є власником житла, на кого відкриті рахунки – субсидія призначається одному із зареєстрованих в помешканні з урахуванням доходів тільки прописаних. Не враховуються одноразові допомоги, аліменти, проценти від депозитів тощо. З документів потрібні лише заява та декларація. Їх можна зручно та швидко подати через Інтернет, принести до управлінь соцзахисту самостійно чи надіслати поштою.

Залишити відповідь