95 квартир отримали сім’ї атошників на Дніпропетровщині, – Валентин Резніченко

95 квартир отримали сім’ї бійців АТО в різних куточках Дніпропетровської області цьогоріч. Ще 13 ключів від власного житла вручать до новорічних свят. На цьому не зупинимося, запевняє голова облдержадміністрації Валентин Резніченко. Новосілля родини героїв відзначатимуть і в 2016-му.

«Дніпропетровська область живе в мирі, і ми знаємо, кому завдячуємо цим благополуччям. Бійці АТО зробили все, щоб відстояти незалежність країни. Наш обов’язок – не шкодувати зусиль та піклуватися про хлопців та їх родини. І ми робимо максимум: лікуємо, відправляємо на реабілітацію за кордон, допомагаємо зорієнтуватися у мирному житті після демобілізації. А ще – вручаємо ключі від власних квартир. Тільки цьогоріч новоселами стануть понад сто родин героїв», – сказав Валентин Резніченко.

Щоб забезпечити сім’ї атошників житлом, облдержадміністрація використала кошти з різних бюджетів. 42 млн. грн. виділив області держбюджет на квартири для сімей, які втратили близьку людину під час бойових дій на Донбасі, та бійців з І та ІІ групами інвалідності. Цим коштом вже придбали 63 оселі, ще 13 вручать до кінця року.

 12 квартир придбали за гроші з місцевих бюджетів, 20 сімей поселила Федерація футболу України.

«На цьому ми не зупинимося. В обласний бюджет 2016-го заклали кошти на добудову будинку на лівому березі Дніпропетровська. Понад півсотні квартир передадуть пільговикам, в числі яких й військові», – зазначив очільник області.

Залишити відповідь