Акції, вистави та фоторепортажі: школи Дніпропетровщини за здоровий спосіб життя

Тисячі малюнків та плакатів, десятки акцій та виховних годин, шкільні газети, бюлетені та фоторепортажі. Школярі Дніпропетровщини розпочали боротьбу зі СНІДом. Основна зброя – знання. Як проходив Всесвітній День боротьби з ВІЛ/СНІДом в школах регіону, розповіли в департаменті освіти та науки облдержадміністрації.

З театралізованими тематичними виставами «Не занапасти своє життя», «Екологія душі, тіла і природи» перед школярами виступають валеологічні агітбригади. У класах проводяться виховні години, дискусії та спілкування на теми: «Зумій себе захистити», «Твоє здоров’я у твоїх руках», «Моє здоров’я – це головне» та інші.

Активно долучалися до роботи й самі школярі. У школах проводяться виставки творчих робіт, малюнків, плакатів серед учнів. Тематика різноманітна: «Допоможи собі сам», «Скажемо СНІДу – ні!», «Красі, здоров’ю, добробуту – так, СНІДу – ні!», «ВІЛ/СНІД очима дітей», «Будемо разом, будемо людьми!». Також учні підготували випуски шкільних газет, бюлетенів, фоторепортажів: «Зірки проти СНІДу», «Мовою фактів», «Педагогічні технології – на охорону здоров’я». У шкільних бібліотеках пройшли виставки літератури про ВІЛ і СНІД.
1 грудня Всесвітній день боротьби з ВІЛ/СНІДом та порозуміння з ВІЛ-позитивними людьми.

Залишити відповідь