Андре Тан розповів, як створював форму для олімпійської збірної України

Дизайнер Андре Тан створив форму для олімпійської збірної України, які поради давали спортсмени, і чому раніше були незадоволені формою розповів у передачі “Світське життя на телеканалі 1+1.

“Це пов’язано з тим, що раніше українську олімпійську збірну одягала Росія, я вважаю, що зараз це все зміниться”, – говорить Андре Тан.

Дизайнер розповів, що йому радили спортсмени під час створення одягу.

“Більш важливо, я прислухався, як вони мають почуватися, тому, що як вони мають виглядати, то за це відповідаю я. Щодо зручності в одязі, вони мені багато давали рекомендацій, як підняти ногу, ми вносили зміни у лекала брюк, лосин, легінсів. Для мене важливо було, щоб вона була дуже яскрава, тому що Ріо яскрава країна і треба було, щоб, коли виходить на парад олімпійська збірна, їх було видно за 3 кілометри, – говорить Андре Тан. – вимогливішими за всіх виявились дівчата, тому що на минулій олімпіаді в Лондоні вони дуже сильно змерзли, тому вони вимагали у мене до суконь пошити якісь жакети, пальто. Я кажу: “ви їдете в літо!” А вони кажуть: “там зима зараз, холодно утепли нас, Андре”. Тому був вибір або тканину з начем зробити чи щось таке, я запропонував їм жакети білі, рукав три чверті, тому якось не змерзнуть”.

Джерело: Gazeta.ua

Залишити відповідь