АТБ-Маркет відзначає 22-річчя

Днями національна мережа продуктових магазинів «АТБ-Маркет» святкує 22-річчя. Спеціалізована державна податкова інспекція з обслуговування великих платників у м. Дніпропетровську МГУ ДФС вітає колектив компанії з цією датою.

 З року в рік фахівці компанії невпинно нарощують обсяги товарообігу, застосовують у своїй роботі нові прогресивні технології, дедалі повніше задовольняють потреби населення в якісних товарах та необхідними продуктами харчування, наближаючи показники галузі до міжнародних стандартів.

Найважливішим аспектом соціально-відповідального ведення бізнесу є сумлінна виплата загальнодержавних і місцевих податків і зборів. За обліковими даними СДПІ за 8 місяців поточного року сумарні надходження компанії зросли в порівнянні з відповідним періодом минулого року на 83,4% та склали 1341,9 млн грн.

Підприємство ТОВ «АТБ-Маркет» є великим роботодавцем, що забезпечує робочими місцями населення та вносить істотний вклад у підвищення престижу торговельних професій. Сьогодні на підприємстві працюють більше 33,8 тисяч співробітників.

Нехай і надалі Ваші зусилля будуть спрямовані на забезпечення високих темпів розвитку торговельної мережі, удосконалення її інфраструктури, підтримку вітчизняного товаровиробника, поліпшення якості сервісу. Бажаємо Вам міцного здоров’я, добробуту й вагомих професійних здобутків!

Залишити відповідь