Атестацію вже не пройшли 37% міліціонерів Києва та області, – Аваков

За проміжними результатами переатестації колишніх міліціонерів Києва та області 37,47% будуть звільнені. Про це написав на своїй сторінці у Фейсбуці міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, повідомляє Укрінформ.

“За проміжними результатами атестації колишніх міліціонерів Києва та Київської області – будуть звільнені 37,47% (3386 колишніх міліціонерів)”, – повідомив він.

Міністр зазначив, що переатестація включає в себе три ключові компоненти – GST (general skills test – тест на логічні, вербальні здібності, здатність обробляти інформацію і робити висновки, аналізувати дані), перевірку професійних навичок і співбесіду за участі представників громадськості.

Аваков також навів статистику переатестації: “Всього допущено до атестації у Києві та Київській області – 18 044 людини. На сьогоднішній день: пройшли перші два тести – 9037 людина (1136 керівників і 7101 рядового складу). Середній бал тих, хто проходять атестацію, – 31,57 з 60. 37,47% учасників випробувань (3 386 колишніх міліціонерів) отримали менше 25 балів за одним або обома тестами – таким чином показали дуже низький контрольний результат – будуть звільнені за результатами атестації і не будуть зараховані в Національну поліцію”.

Він також зазначив, що до заключного етапу випробувань – співбесіди – допущені 5651 людина (52,53% випробовуваних). У той же час міністр не виключає, що відсів і на цій стадії буде значним.

Залишити відповідь