АТОшникам запропонують роботу на ярмарку вакансій

Учасників АТО запрошують на ярмарок вакансій. Тут можна знайти роботу, отримати консультацію про перепідготовку чи підвищення кваліфікації.  Про це повідомили в департаменті  соціального захисту населення Дніпропетровської ОДА.

Підібрати роботу до душі та за здібностями, дізнатися більше про найпопулярніші професії та навчання, а також поспілкуватися з представниками підприємств.

Окрім роботодавців, до участі в  ярмарку запрошені профільні спеціалісти. Вони нададуть демобілізованим бійцям компетентну інформацію про стан та особливості ринку праці Дніпропетровщини, розкажуть про перспективи працевлаштування, нададуть юридичні консультації. Також захисникам запропонують освоїти нові професії для мирного життя. Їх на сьогодні – понад 160. Найпопулярніші з них – водій, оператор комп’ютерного набору, електрогазозварювальник, бармен, будівельник, бухгалтер, web-дизайнер тощо.

Ярмарок вакансій проходитиме у приміщенні Центральної міської бібліотеки за адресою: вул. Леніна, 23, (3 поверх, актова та читальна зали). Контактні телефони: 740-30-33, 770-89-04.

Дніпропетровська ОДА об’єднала зусилля з усіма, хто опікується питаннями медичної, соціальної та трудової реабілітації АТОшників. При ОДА діє Центр допомоги бійцям АТО та їх родинам, який допомагає захисникам адаптуватися в мирному життя.
 
Адреса Центру – проспект Кірова, 1 (1-й поверх), телефон – (056) 742-86-62. Філії Центру діють у 22-х районах області.

Залишити відповідь