Атошники можуть пройти психологічну реабілітацію біля моря, – Валентин Резніченко

 

Майже півтисячі путівок до санаторіїв Одеської, Харківської, Чернігівської та Київської областей отримала Дніпропетровщина. Пройти психологічну реабілітацію на цих курортах запрошують бійців АТО. Хлопці, які хочуть насолодитися морським бризом чи спокоєм лісу, ще встигнуть з’їздити в корисну подорож цьогоріч.  Про це повідомив очільник області Валентин Резніченко.

Відновлювати психологічну рівновагу бійцям пропонують в санаторіях з  цілющою мінеральною водою, безліччю оздоровчих процедур та професійними спеціалістами, які знаються на психологічній реабілітації.

«Путівки придбали державним коштом, тож для хлопців вони – абсолютно безкоштовні. Звертаюся до всіх учасників АТО: у вас ще є можливість пройти реабілітацію на цих курортах. Пишіть коротку заяву та пакуйте валізу. На оформлення документів для поїздки лишився тиждень», – сказав Валентин Резніченко.

Щоб поїхати на реабілітацію, не потрібно проходити медкомісію та приносити купу довідок. Слід прийти до відділення соцзахисту за місцем проживання. При собі мати копію та оригінал посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни, довідку про участь в АТО.

Залишити відповідь