Автопарк «швидких» Дніпропетровщини поповнився новими реанімобілями (фото)

Дніпропетровський обласний центр екстреної медичної допомоги отримав нові машини «швидкої». Це 20 справжніх «реанімацій на колесах». Поставка – від Міністерства охорони здоров’я України.

«Для порятунку людей бригади «екстренки» повинні мати усе найкраще. Нині автопарк «швидких» регіону поповнився двома десятками нових реанімобілів. Вони оснащені за сучасними стандартами», – зазначив Валентин Резніченко.

реанімобіль

Реанімобілі – на базі Citroen Jumper. Всередині – набір життєво необхідної техніки та обладнання. Зокрема, апарат штучної вентиляції легень, дефібрилятор. А ще пульсоксиметр та капнометр – для вимірювання рівня кисню та вуглекислого газу в крові.

реанімобіль

Вакуумні матрац та шини, аби надійно зафіксувати пацієнтів із переломами. Сидяча каталка. Медичні ноші – з пневматичним подіумом.

реанімобіль

В кожній автівці – два 10-літрові балони з киснем. Інфузійний насос, який дозволяє вводити хворому медикаменти навіть мінімальними дозами. Дихальні мішки Амбу – для дорослих, дітей і навіть немовлят. На додачу – бонус від виробника: набір зимової гуми.

реанімобіль

Реанімобілі розподілять станціям екстреної допомоги Дніпропетровської області.