Без таємниць про гроші, електронні послуги, обладнання та будівництво: підсумки тижня від Дніпропетровської ОДА

У Дніпропетровській ОДА не ховаються від камер та незручних запитань. Про виконану роботу тут звітують щотижня. Сьогодні радник голови ОДА Юрій Голик розповів про перевиконаний бюджет, обладнання для лікарень, будівництво садочків та водоводів, нові електронні послуги, квартири для атошників та багато іншого. Такі брифінги у стінах держбудівлі традиційні.

ОДА2

Радник голови ОДА наголосив, що відкритість – запорука конструктивного діалогу. На цьому акцентує увагу очільник регіону Валентин Резніченко. Зусилля ж влади та громадськості дають очікувані результати.

ОДА3

За 10 місяців 2015-го область вже перевиконала бюджет на 1 млрд. гривень, у планах – 2,2 млрд. гривень по завершенню року.Довгоочікувану воду отримали мешканці петриківської Курилівки. Обласним коштом там збудували новеньку водонапірну вежу. До кінця року з водою будуть й мешканці Сергіївки та Широкого Синельниківського району. Там створюють водовод. У Ювілейному на місці колишнього пустиря зводять сучасний дитячий садочок на 220 місць. Комп’ютерні томографи придбали для дитячої обласної таДніпропетровської міської лікарні №9. На цьому, за рахунок централізованої закупівлі, заощадили 3 млн. гривень обласних коштів. На них придбають додаткове медобладнання. Протягом тижня впроваджено 20 нових електронних послуг, загалом їх вже 129. Створено сайт, що допомагатиме у вирішенні питань бійців АТО та членів їх родин. Також цих людей продовжують забезпечувати житлом. Для переселенців коштом ЄС відремонтували перший гуртожиток у Дніпропетровську. А діти переселенців отримають безкоштовні шкільні набори. Про це облдержадміністрація домовилася з представниками проекту «Українська ініціатива зміцнення громадської довіри» (UCBI), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

ОДА4

Звіти тривають. Слідкуйте за підсумками роботи ОДА щопонеділка об 11.00. Досягнення, проблеми та плани на майбутнє – все, чим займаються чиновники в облдержадміністрації. Відповіді на будь-які запитання журналістів. Переглянути звіт можна в Інтернеті.

Сьогодні ж на 51 каналі публічний звіт перед мешканцями, спілкування у прямому ефірі.

Залишити відповідь