wi-fi_01

Безкоштовний Wi-Fi з’явився у чотирьох точках Дніпропетровська – облдержадміністрація виконала обіцянку

 
Обіцяли – зробили: безкоштовний Wi-Fi з’явився у перших чотирьох багатолюдних місцях Дніпропетровська. Увійти в мережу можна на Європейській площі, Набережній ім. Леніна, автовокзалі та привокзальній площі біля залізничного вокзалу. До початку наступного року запрацює ще дев’ять безкоштовних точок доступу в Інтернет.  Проект «Муніципальний Wi-Fi» облдержадміністрація впроваджує разом з волонтерами та активістами, розповів радник голови Дніпропетровської ОДА Юрій Голик під час брифінгу.

Проект  «Муніципальний Wi-Fi» – ідея стратегічної сесії. Його підтримав  очільник області Валентин Резніченко. Обрали перші 12 точок, які покриватимуть мережею, – та взялися за роботу. У процесі додали ще одне місце, якого спочатку в планах не було.

«Вчора вночі підключили чотири точки муніципального Wi-Fi замість обіцяних  трьох.  Інтернет з’явився на Набережній ім. Леніна, автовокзалі та привокзальній площі біля залізничного вокзалу. Увімкнули Wi-Fi і на Європейській площі. Назва мережі говорить сама за себе –   iDnipro_Free», – розповів радник очільника області.

За наступні два тижні мережею покриють стоянку біля ЦУМу, парк Глоби та Катеринославський бульвар, до 15 грудня – Молодіжний парк на Червоному камені, кінцеві зупинки транспорту «Новий Центр» та «Під Новим мостом». На початку наступного року Wi-Fi з’явиться ще у трьох точках – це пр. Героїв на ж/м Перемога-6, кінцеві зупинки транспорту на вул. Московська та проспекті Миру.

Радник голови ОДА запевнив, що до лютого 2016 року всі заплановані місця будуть підключені до безкоштовного Інтернету.

Залишити відповідь