Бійка у гральному закладі Дніпра: поліція повідомила подробиці

Поліція затримала одного з підозрюваних у хуліганських діях у гральному закладі м. Дніпро. Наразі 24-річного чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПКУ. Зазначають в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

Також поліцейські виявили автомобілі «Hyundai Santa Fe» та «ВАЗ», на яких нападники втекли з місця злочину. Під час обшуку у транспортних засобах та за місцем мешкання затриманого було виявлено пістолет ПМР, мачете, резинову палку та балаклави. Все вилучене направлене на експертизу.

За фактом хуліганських дій у гральному закладі поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). На даний час тривають подальші заходи для встановлення інших учасників події.

Як відомо, 7 серпня близько 14:00 до грального закладу на просп. Олександра Поля м. Дніпро зайшли представники однієї з громадських організацій. Слідом за ними прийшли ще 15 чоловіків в масках, які кинули петарду та вчинили бійку, в ході якої застосували пістолет. Внаслідок конфлікту постраждало 7 осіб – представників громадської організації. Після бійки нападники втекли. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група Дніпровського відділу поліції.