Бійці Покрова з перемог розпочали 2020 рік

Новий спортивний сезон відкрили представники бійцівських видів спорту міської ДЮСШ ім. Дані Дідіка Покрова. Своїми перемогами на всеукраїнських турнірах представники таїландського боксу і дзюдо красномовно довели — і в цьому році Покров має намір утримувати високі позиції на спортивних аренах. Повідомляють у прес-службі міської ради.

З 6 по 9 лютого відбувся І етап Кубку України з таїландського боксу. Перший всеукраїнський старт представників цього виду спорту в новому році за традицією проходить в Одесі. На свято спорту приїхало понад 230 бійців з 11 областей України та міста Києва. Серед учасників – команда Покрова. Спортсмени своїми поєдинками підтвердили високий авторитет рідного міста в цьому виді єдиноборств. Загалом вихованці тренерів Ігоря Мациборка та Олега Мовчана на турнірі здобули 7 медалей різного рівня. Чемпіонами у своїх вагових категоріях стали Сергій Нанкевич, Олександр Суховільський, Владислав Куліш, Дар’я Сємак та Анастасія Блискун. Срібло для команди завоював Сергій Сємак і бронзову нагороду Покрову приніс Олександр Шаповал.

Також майже 600 спортсменів з 23 регіонів України взяли участь у першому турнірі національного календаря дзюдо 2020 року — Чемпіонаті України серед кадетів віком до 18 років. Змагання пройшли в останні дні січня у Львові. Високий рівень спортивної майстерності продемонструвала Ліза Литвиненко – вихованка тренера Сергія Сінілова. Покровчанка виборола срібну нагороду. Відзначимо, що головною метою змагань було визначення складу команди для участі у відбіркових Кубках Європи серед кадетів. Після, вже за результатами змагань, буде сформована збірна команда для участі в чемпіонатах Світу і Європи.