Більше 100 аварійних бригад відновлюють електропостачання на Дніпропетровщині

Другу доби поспіль енергетики Дніпропетровщини ліквідують наслідки негоди в містах та районах області. Лагодять електромережі 118 аварійних бригад та 134 спецмашини. Вже відновили роботу 51 високовольтної лінії електропередачі та підключили 555 трансформаторних підстанцій. У першу чергу, бригади зосередилися на підключенні дитсадків, шкіл та лікарень. Про це повідомили в управлінні паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження облдержадміністрації.

В ніч 2 грудня на Дніпропетровщину прийшла негода. Сильний поривчастий вітер до 22 метрів в секунду та дощ зі снігом знеструмили міста та райони Дніпропетровщини. Найбільше від стихії постраждали Новомосковський, Синельниківський, Верхньодніпровський і Криничанський райони. Повністю були знеструмлені 39 населених пунктів, ще 32 постраждали частково. Майже 22 тисячі домівок залишилися без світла. Ремонтні бригади одразу розпочали відновлення електропостачання.
За минулу добу електрики вже увімкнули світло в 65 населених пунктах, що постраждали від негоди. Це більше 21,5 тисяч домівок. Все ще залишаються знеструмленими 420 домівок з 6 сіл Новомосковського району. Тут постраждали від стихії найбільше. Бригади енергетиків продовжують працювати та обіцяють відновити електропостачання до кінця дня.

Залишити відповідь