Біля Зайцевого було бойове зіткнення, військові відбили атаку

Протягом останньої доби ситуація в зоні АТО залишається практично без змін – бойовики продовжили періодично порушувати умови дотримання режиму «повної тиші». Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook, передає «Українська правда».

Українські позиції на околиці Донецького аеропорту, неподалік Пісків і Опитного, бойовики продовжують систематично обстрілювати зі стрілецької зброї, гранатометів і великокаліберних кулеметів. Крім того, по Пісках противник вчора пристрілював міномет калібру 82 мм.

«Північніше Горлівки – позиції на підступах до н.п. Шуми, Кодема та Майорськ – загарбники хаотично та неприцільно обстріляли зі стрілецької зброї. А під Луганським пізно ввечері бандити прицільно били з гранатометів, великокаліберних кулеметів, “працював” й снайпер терористів», – відзначили в штабі.

На Маріупольському напрямку прицільний обстріл позицій сил АТО з гранатометів був зафіксований в районі Чермалика.

«Біля Зайцевого ввечері відбулось нетривале бойове зіткнення із ДРГ проросійських злочинців, чисельністю до 15 осіб. Отримавши стрімку відсіч від українських захисників, бойовики відступили. Можливі втрати серед нападників з’ясовуються», – заявили в штабі.

Загалом, протягом минулої доби зафіксовано 33 випадки порушення бойовиками умов припинення вогню. З опівночі вогонь у бік українських позицій вони відкривали близько 5 разів, в основному зі стрілецької зброї.

Залишити відповідь