Близько 60 підприємців відвідали бізнес-семінар у Дніпропетровську

Бізнес-семінар, організований Дніпропетровською облдержадміністрацією, пройшов в університеті ім. Альфреда Нобеля. На зустрічі маркетинговими секретами ділився декан Київської бізнес-школи, тренер програми професійних стажувань SABIT посольства США і топ-менеджер Михайло Крикунов. Попереду – ще багато семінарів для бізнесменів і стартаперів. Про це розповіла начальник відділу департаменту економічного розвитку Дніпропетровської ОДА Алла Кефель.

02

Серію безкоштовних семінарів для підприємців організовує Дніпропетровська ОДА, щоб підтримати малий і середній бізнес області. Освітні зустрічі вже пройшли у Дніпродзержинську, Нікополі, Кривому Розі, Павлограді, Синельниковому та селищі Ювілейне. На них в цілому прийшли більше 600 підприємців. Їм пояснили, як користуватися касовим апаратом і працювати на єдиному податку, розповіли, якою буде спрощена система оподаткування в 2016-му тощо. До кінця цього року в області проведуть ще 4 таких зустрічі – у Новомосковську та Вільногірську, а також в селищах Кринички і Петриківка.

Днями семінар пройшов і в Дніпропетровську. На ньому київський гуру Михайло Крикунов поділився з молодими підприємцями бізнес-секретами, навчив будувати бізнес не на бажанні продати, а на необхідності зробити те, що потрібно замовнику. Послухати вчителя прийшли близько 60 людей.

Залишити відповідь