Борис Філатов домігся від керівництва «Укртелекому» підвищення якості обслуговування для дніпропетровців

 

Мер Дніпропетровська Борис Філатов зустрівся керівництвом «Укртелекому». За результатами перемовин представники компанії пообіцяли прискорити ремонти пошкоджених мереж. Про хід відновлення пошкоджених ділянок «Укртелеком» відтепер звітуватиме перед громадою.

Борис Філатов зазначив, що до нього регулярно надходять численні скарги від громадян. Дніпропетровці нарікають на непрацюючі телефони та відсутність доступу до мережі Інтернет, а також на довгі терміни відновлення зв’язку.

В «Укртелекомі» основною причиною збоїв у роботі називають величезну кількість вирізів мідного кабелю. Лише у 2015 році зафіксовано більше 4 тис таких випадків.

Загалом за останній рік пошкоджень зазнали 135 тис телефонних ліній.

Борис Філатов наголосив на невідкладній необхідності оперативного проведення ремонтних робіт.

На вимогу мера Дніпропетровська керівництво кампанії пообіцяло прискорити відновлення мережі. Для цього «Укртелеком» залучатиме власні ремонтні бригади та підрядні організації.

За дорученням Бориса Філатова у місті буде введено суворий контроль за пунктами прийому кольорових металів. Зазвичай саме туди крадії приносять мідний кабель.

Крім того, аби захистися від зазіхань зловмисників, буде посилено охорону мереж. Для цього співпрацюватимуть, зокрема, з міською поліцією.

Залишити відповідь