Борис Філатов відкрив новорічну ялинку у центрі Дніпропетровська

Новорічна красуня засяяла на площі Героїв Майдану. Це найвища ялинка у Дніпропетровську – її висота сягає 29 метрів. Безпечний відпочинок громадян тут забезпечуватимуть полісмени.

Борис Філатов зазначив, що попри всі складнощі, які спіткали дніпропетровців цьогоріч, у святкові вихідні кожен повинен мати  можливість відпочити. Саме тому мерією було прийнято рішення забезпечити максимально насичену новорічну програму.

“Цьогоріч у Дніпропетровську буде близько 10 святкових майданчиків із ялинками. До цього залучені райони міста. Також у організації беруть участь місцеві підприємці”, – зазначив Борис Філатов.

До відкриття найбільшої ялинки  Дніпропетровська підготували казкову театралізовану виставу. На святковій сцені свої виступи демонстрували найкращі колективи міста.

Разом із відкриттям головної ялинки свою роботу розпочало і Новорічне  містечко. Воно працюватиме до 19 січня 2016 року.

Крім того, мешканці та гості міста можуть прогулятися парком ілюмінованих фігур, відвідати святковий ярмарок, фуд-корт і атракціони.

Окремо на Європейській площі облаштували також ще одну розважальну сцену. Саму площу прикрашено святковою ілюмінацією.

Улюблена розвага дніпропетровців – міська ковзанка працюватиме аж до 1 березня 2016 року.

Мер Дніпропетровська також додав, що цими зимовими святами діти пільгових категорій отримають унікальний подарунок. За сприяння Бориса Філатова та місцевих підприємців близько 5 тис дітей учасників АТО, а також малеча з малозабезпечених і неповних сімей отримають безкоштовні квитки на ковзанку та інші найцікавіші новорічні заходи.

Залишити відповідь