Борис Філатов відкрив у селищі Мирне новий пункт поліції

Нова дільниця у Мирному працює за адресою: вул. Блаженова, 1-б. Слідкувати за правопорядком тут будуть дев’ятеро поліцейських. Для підвищення оперативності правоохоронцям також виділили патрульне авто.

милиция2

«Разом з обласним і міським управліннями внутрішніх справ, спільними зусиллями ми відкрили цей пункт. Раніше тут хотіли відкрити пивний кіоск. Ми вирішили, що краще буде розмістити тут поліцейських. Тут також з’явиться кімната квартальних. Там розмістяться місцеві активісти, представники територіальної громади. Вони прийматимуть та опрацьовуватимуть скарги громадян», – сказав Борис Філатов.

милиция3

Графік роботи поліцейської дільниці з 08:00 до 22:00. Крім того, четверо полісменів вестимуть добове чергування.

Наразі у Мирному мешкають близько 15 тис. людей. Дорослі та діти, пенсіонери та люди з особливими потребами – кожен прагне ходити безпечними вулицями та бути спокійним за життя близьких і майно у власних домівках.

милиция4

Майже чверть сторіччя безпекою жителів Мирного опікувались у Бабушкінському райвідділі. Аби звернутися до правоохоронців люди були змушені їздити аж за 12 кілометрів.

Молоді батьки Ірина та Антон відтепер почуваються більш захищеними.

«Сподіваємося, що крадіжки припиняться. Адже останнім часом у нашому районі почастішали такі неприємні випадки», – розповіли мешканці Мирного.

 

Залишити відповідь