Будівництво метрополітену може відновитися вже у 2016-му році, – Борис Філатов

Про це Борис Філатов повідомив під час зустріч з Європейським банком реконструкції та розвитку, Європейським інвестиційним банком та консультантами Egis International. Сторони зібралися для обговорення технічних питань відбору генерального підрядника будівництва Дніпропетровського метрополітену та фінансування будівельних робіт.

ф1

Мер Дніпропетровська підкреслив, що строки будівництва залежатимуть від результатів переговорів із закордонними інвесторами.

«Усі мешканці Дніпропетровська очікують успішної реалізації проекту метрополітену. Необхідно якнайшвидше владна низку формальних питань. Наша команда розуміє це. Ми зробимо все необхідне, аби процес розбудови вийшов на новий рівень», – зазначив очільник міста.

ф2

Борис Філатов підкреслив, що пріоритетом є відкриття станції метро «Центральна».

«Це серце міста. Тут площа Героїв Майдану і завжди велике скупчення людей. Відкриття станції дозволить суттєво розвантажити транспортний потік», – сказав мер.

ф3

Проект «Завершення будівництва метрополітену у Дніпропетровську» передбачає також розробку системи електронної оплати проїзду, скорочення викидів вуглецю та розробка нової схеми громадського транспорту.

Залишити відповідь