Через погіршення погоди аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі знов переведені у посилений режим

8-9 лютого на Дніпропетровщині – чергове погіршення погоди. За інформацією регіонального центру гідрометеорології та Служби з надзвичайних ситуацій,  у Дніпрі та області очікується значний сніг з переходом у дощ, пориви вітру 15-20 м/с, налипання мокрого снігу.

Рівень небезпечності  – 1 (жовтий). Такі погодні умови можуть призвести до аварійних знеструмлень, порушення руху транспорту на дорогах. Аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі вже переведені у посилений режим та працюють 24/7, аби забезпечити клієнтів надійним електропостачанням.

ДТЕК діє в інтересах України, піклується про своїх клієнтів та робить усе, аби в їхніх оселях завжди були світло, тепло та комфорт. Фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі перейшли на посилене чергування та готові оперативно ліквідовувати аварії у разі потреби.

Поради під час можливих масових відключень через негоду: інформацію про аварійні відключення можна перевірити на сайті компанії в розділі Аварійні відключення. Якщо ваша адреса там є, – енергетики вже знають про відключення і відновлюють електропостачання. Якщо ви не знайшли свою адресу – повідомте про це у кол-центр ДТЕК Дніпровські електромережі на сайті компанії, за телефонами (056/066/067) 790 99 00, через сторінку Facebook або чат-бот у Viber та Telegram.

ДТЕК Дніпровські електромережі нагадує також про необхідність дотримання правил електробезпеки: при сильному вітрі не можна перебувати поблизу ліній електропередачі; не наближатися до обірваного проводу ближче, ніж на 8-12 метрів та ні в якому разі не торкатися його. При виявленні проводів, що впали на землю, обірваних або провислих проводів, відкритих дверей та люків електроустановок, а також пошкоджених опор, – прохання повідомляти про це в кол-центр.

Також фахівці підготували ТОП-5 порад – як не допустити перевантаження мережі взимку та застерегти будинок чи квартиру від аварійних відключень.