Чергова масштабна аварія на Дніпропетровщині: 15 людей постраждало (Фото, відео)

Днями на Дніпропетровщині сталася моторошна аварія:  внаслідок зіткнення рейсового автобусу з легковиком загинуло дві людини. Загиблі – чоловік та жінка — їхали у рейсовому автобусі сполученням «Дніпро – Кам`янське». І ось чергова новина про ДТП у регіоні.

8 серпня о 21:34 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на автошляху Т-0401 Дніпро-Мелітополь поблизу селища Первомайське Синельниківського району. Зазначають в ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

За вказаною адресою направлено чергові відділення 25 та 48 державних пожежно-рятувальних частин.

По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що під час руху зіткнулися автобус «Mercedes» з легковим автомобілем «Opel». В результаті зіткнення автобус вилетів у кювет та перекинувся на правий бік. Легковий автомобіль перевернувся на дах.

Співробітниками ДСНС за допомогою спецобладнання було вилучено водія з пошкодженого легкового автомобіля та передано працівникам швидкої медичної допомоги.

Внаслідок ДТП загиблих немає, постраждало 15 осіб, з них 6 осіб госпіталізовано до КЗ «Синельниківська ЦРЛ», 9 осіб, які отримали легкі тілесні ушкодження, направлені на амбулаторне лікування.

Співробітниками поліції проводяться слідчі дії щодо встановлення обставин ДТП.