Червонокаміньська «наливайка» більше не труїтиме мешканців Дніпра (ФОТО)

У Дніпрі, на житловому масиві Червоний Камінь, знесли ще одну «наливайку», на яку місцеві мешканці скаржилися вже тривалий час. Зранку 6 грудня споруду, в якій людей поїли розбавленим спиртом, зрівняли з землею.

наливайка

Заступник міського голови Михайло Лисенко жартома назвав цю операцію «Хрони, стоп». Червонокаміньська «наливайка» стояла просто біля зупинки громадського транспорту. Колись у невеличкій будові працювало бюро ритуальних послуг. Та в останні роки в цьому приміщенні облаштували «генделик» із алкоголем сумнівної якості. Місцевих мешканців не влаштовував такий стан справ. У ситуацію втрутилася міська влада. «Перемовини щодо приведення цієї торгівлі у відповідність з усіма вимогами були марними. Ми звернулися до суду. У нас на руках є його рішення про знесення цього об’єкта», – сказав Михайло Лисенко.

наливайка

Всередині «наливайки» затхлість. Захаращене приміщення було заставлене брудними столами, на імпровізованій барній стійці розставляли порожні коробки з-під соку, а в кутку тіснився музичний автомат. Для поціновувачів прекрасного на стінах розвішували картини – вирізки з календарів і журналів. Продавчиня «наливайки» Ольга твердить: алкоголю тут немає. Та пізніше представник суду знайшов у кладовці кілька напівпорожніх каністр і одну повну пляшку з речовиною, дуже схожою на спирт. Після того, як представники виконавчої служби закінчили оформлення документів, усі речі з «генделика» винесли на вулицю. За лічені хвилини «наливайку» знесла спецтехніка. Усе, що від неї залишилося – цеглу, решітки, двері та сміття, – одразу почали прибирати комунальники. Мешканці Червоного Каменю схвалюють радикальні методи боротьби з несанкціонованою торгівлею спиртним. «Набридли вже зі своїм алкоголем. Із дітьми страшно ходити – такий тут контингент. Добре, що знесли це все. Більше не відкриються», – упевнена мешканка ж/м Червоний Камінь Тамара.

наливайка

Залишити відповідь