Чим вас здивує передсвятковий номер «Вістей Придніпров’я»

У новому номері «Вістей Придніпров’я» напередодні Міжнародного жіночого свята ми розкажемо вам про видатних українок, унікальні брошки та ще багато цікавого.

Тільки у нас

 Тетяна Ілієнко: «Призначення жінки – бути мамою та бабусею». Напередодні свята весни, 8 березня, журналіст «Вістей» поспілкувалася із надзвичайною жінкою, яка вирощує хліб, має хист до написання віршів та добре серце. З 2011 року Тетяна Ілієнко – голова асоціації фермерів Покровського району, також – очолює фермерське господарство «Вікторія», а ще є делегатом багатьох фермерських з’їздів. У приватній розмові Тетяна Валентинівна розповіла про справу, якою займається понад 20 років, про свою сім’ю та захоплення, про участь в проекті «Гордість нації – Жінка в бізнесі» та про призначення жінки.

Цікаво знати

Найкращі у світі – жінки Покровщини. Так вважають справжні чоловіки благодатного козацького краю, висловлюючи щирі та лагідні слова у день жіночого свята – 8 Березня. І троє з них, а це заступник голови Покровської райдержадміністрації  В’ячеслав Петрович Рибачук, голова Покровської районної ради Олександр Миколайович Василенко і його заступник Іван Петрович Карабут були під час нашої розмови досить відверті, не скупились на гарні слова, розповідаючи про своїх колег- жінок, яких утричі  більше працює поруч із ними, аніж, так би мовити, «їхнього брата».

Свято і ціни

Скільки коштують продукти перед 8 Березня? Напередодні свята весни велика частина господинь вирушили по магазинах для того, щоб скупитися. «Вісті» також пройшлися по супермаркетам і ринку, щоб прицінитися і дізнатися, у скільки обійдеться покупка найбільш популярних продуктів.

Квіти до 8 Березня традиційно дорожчають. Традиційно перед 8 березня попит на весняні квіти зростає в кілька разів. А прилавки квіткових магазинів просто вражають різноманіттям. І в це свято жінки очікують приємних сюрпризів, а продавці – хорошої виручки. Які квіти купують напередодні свята дніпряни і чи не стане в цьому році весняний букетик – «золотим», дізнавалися «Вісті».

Життя міста

Як в Дніпрі борються з незаконними заправками. У Дніпрі міська влада почала активну боротьбу з незаконними АЗС. Бочки з газом, бензином або дизпаливом, у яких немає необхідних дозволів, демонтують і відвозять на спеціальний майданчик для зберігання.

До Дніпра привезли нову бабу. У Дніпропетровському національному історичному музеї ім. Д. Яворницького з’явився новий експонат – це кам’яна баба епохи енеоліту. Вона стала ювілейною, сотою в колекції музею і однією з найстаріших за «віком» – її створили приблизно в III столітті до н.е. Знайшли експонат в селі Мости Верхньодніпровського району.

Сторінки історії: ексклюзивно до свята

Відомі жінки Катеринославу.  Історія нашого міста досить багата на неординарні постаті. Цікаво, що у період з кінця XIX – початку XX століття у Катеринославі було 14 почесних громадян, і з-поміж них чотири – жінки. Чим займалися панянки того часу та як змінювали історію міста – кореспондент «Вістей» дізнавалась у відомого дніпровського гіда Антона Мухіна.

А також для вас цікава гумореска, традиційні рецепти, актуальні поради, історичні факти тижня та телепрограма.

Ми завжди у курсі подій міста, області та країни!  Репортажі, інтерв’ю, неймовірні історії та актуальні новини. Завітайте на наш сайт vesti.dp.ua – там ви знайдете ще більше ексклюзивної інформації?приєднуйтесь до нас у соціальних мережах.
Instagram — instagram.com/visti.dpua
style=’font-variant-ligatures: normal;font-variant-caps: normal;text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial;word-spacing:0px’ alt=”?” goomoji=1f338 data-goomoji=1f338 class=CToWUd v:shapes=”_x0000_i1028″>Facebook — facebook.com/vesti.pridneprovia
Twitter — twitter.com/vistidnipо

Також діє передплата в будь-чкому поштовому відділенні міста та області
Передплатний індекс: 41804
*вівторок, четвер (з ТV-програмою)
1 міс.- 23,05 грн.
3 міс. – 67,75 грн.
6 міс. – 131,90 грн.
Або у відділі передплати «Вістей Придніпров’я» за телефоном (056) 778-21-44 чи по електронній пошті t.ovchatova@gmail.com