Члена комісії Красногвардійського району побили за те, що чесно виконувати свої обов’язки на виборах

У Дніпропетровську черговий скандал, пов’язаний з виборами. Учора в місті жорстоко побили члена дільничної виборчої комісії Красногвардійського району на ділянці 121/325 Тетяну Богіну. Жінка підозрює, що це справа рук «діячів» з «Опозиційного блоку», представники якого, за словами Богіної, постійно чинять тиск на членів виборчих комісій. Адже жінка всього лише чесно і сумлінно виконувала свої обов’язки.

Справа була так: зранку, 11 листопада Тетяна Богіна розносила виборцям своєї ділянки запрошення на вибори. У ході роботи жінка помітила, що дані її списку не відповідають дійсності. За час обходу Тетяна Богіна виявила «мертві душі» і неіснуючі квартири і будинки. – У будинках – покійні люди. 15 років тому була людина похована, у нього дружина продала квартиру і виїхала в Ізраїль, – розповідає Тетяна Богіна.

Про порушення жінка поспішила повідомити голові своєї комісії. Але на дільничній виборчій комісії Красногвардійського району її з насмішкою зустріли представники «Опозиційного блоку». Сама ж голова комісії Наталія Соловей пообіцяла розібратися з проблемою. Тетяна Богіна передала їй запрошення для «жителів» 19 неіснуючих квартир.

Увечері того ж дня на члена дільничної комісії було скоєно напад. На перетині вулиць Чичеріна та Голубиній Тетяну Богіну викрали троє невідомих молодих людей. Жінку насильно затягли в машину. Там її били і принижували. – Мене били, штовхали, душили. Потім мене почали діставати, викидати з машини. Ногами випихали. Я побачила білий паркан. Це Банк крові. Почали бити мене об паркан. Жбурнули. У мене в голові все попливло, – розповідає Тетяна. Після більш ніж годинної тортури побиту Тетяну Богіну викинули поблизу Банку крові на вул. Героїв Сталінграда.

Зараз Тетяна Богіна госпіталізована. Лікарі виявили у неї струс мозку, численні гематоми по всьому тілу і сильні удари грудної клітки. Справу про побиття розслідують правоохоронці.

Хоча ця подія з розряду кричущих, чесно кажучи, особливо дивуватися не варто. Адже залякування, шантаж, тиск і фізична розправа – це давно відомі методи роботи Олександра Вілкула та його команди. Досить згадати спробу розгону дніпропетровського майдану. Екс-регіоналам закон не писаний. Вони ні перед чим не зупиняться, щоб взяти реванш в Дніпропетровську. Але безкарності завжди приходить кінець, адже мешканці нашого міста більше не мають наміру терпіти знущання над собою з боку Вілкула та компанії.

Залишити відповідь