Чого не можна їсти з чаєм

Здавалося б, чай можна поєднувати з будь-якими стравами, які тобі до смаку. Але ні. Деякі вчені вважають, що у людини розвивається онкологія в разі вживання чаю і цукру одночасно. Пише Наша мама.

Молоко в чаї знижує кількість природних антиоксидантів, які в ньому є. Ці катехіни борються з онкологією, діабетом. Чай з лимоном корисний тільки в разі, якщо додавати лимон в остиглий чай, тому що вітамін С руйнується за високих температур.

Стосовно чаю з медом окрема історія, бо мед при сорока градусах втрачає свої корисні властивості. А ось при температурі 60 градусів мед перетворюється на канцероген, що викликає рак.

Нагадаємо, чаї з жироспалюючим ефектом можна пити як гарячими, так і холодними. Вони хороші тим, що майже не містять калорій, але при цьому заповнюють шлунок, пригнічують апетит і стимулюють обмінні процеси.