Де у Дніпрі встановлять нові світлофори?

У Дніпрі, на вулиці Молодогвардійській, 18, поруч зі школою № 24, на нерегульованому пішохідному переході встановили новий світлофорний об’єкт. Він складається із шести світлодіодних світлофорів: чотирьох – для автомобілістів і двох – для пішоходів. Вони розміщені на оцинкованих опорах і мають таймери зворотного відліку часу. Окрім того, світлофори обладнані антивандальними кнопками виклику зеленого світла. Уночі на пішохідному переході працює LED-освітлення. Повідомляють у прес-службі міської ради.

«На цьому місці інтенсивний рух транспорту, поруч школа. Мешканці цього району звернулися до міської ради, щоб встановити тут світлофор. Тому для підвищення безпеки переходу проїжджої частини було вирішено це зробити. Працювали близько місяця, і до початку навчального року біля школи з’явився світлофор», – розповів виконувач обов’язків директора комунального підприємства «Дніпродорсервіс» Дмитро Герасимов.

Це перший світлофорний об’єкт із чотирьох, які планують встановити цього року. Світлофори мають з’явитися за адресами: Полтавське шосе-вул. Белградська; вул. Князя Островського-вул. Романовського; вул. 20 років Перемоги-вул. Роторна.

Крім того, комунальне підприємство «Дніпродорсервіс» планує капітально відремонтувати шість існуючих світлофорних об’єктів, які оновлять під нові сучасні стандарти. Це світлофори за адресами: просп. Слобожанський-вул. Столєтова; просп. Слобожанський, 73; Донецьке шосе-вул. Березинська; Донецьке шосе – вул. Петрозаводська; Запорізьке шосе-вул. Генерала Пушкіна; Запорізьке шосе – пров. Джинчарадзе.