День та час візиту до паспортного столу дніпропетровці визначатимуть самі

Ще три електронні послуги стали доступні дніпропетровцям. Тепер заявки на обмін, отримання паспорту чи реєстрацію дитини до 14 років можна подати он-лайн. Так само, не виходячи з дому, можна сплатити квитанції, а головне – самим визначитись із зручним днем та часом для того, щоб забрати документи.

Процедура не складна. Треба зайти на вже відомий мешканцям області iGov, знайти потрібний розділ, зареєструватись, заповнити поля, сплатити квитанції та заздалегідь записатися на прийом до паспортного столу. Зручну дату та час обираєте самі, а коли приходите – без черг забираєте готові документи.

«До кінця року ми переведемо в електронний формат всі послуги, що пов’язані з паспортами та реєстрацією. Загалом їх 19. Люди зможуть надсилати фото для паспортів, їх обміну чи видачі, прописки та зняття з реєстрації он-лайн», – зазначив Дмитро Дубілет.

З ініціативи голови області Валентина Резніченка Дніпропетровщина крок за кроком переходить в режим он-лайн. Мешканцям регіону вже полегшили життя в оформленні субсидій, закордонних паспортів, видачі довідок про доходи, несудимість тощо. Загалом в електронний вигляд переведено вже понад 70 послуг.

Залишити відповідь