Депутати «Солідарність» – БПП» вчать дніпропетровців створювати ОСББ

В Дніпропетровську активісти партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка» розгорнули інформаційну компанію зі створення ОБББ – Об’єднання співвласників багатоквартирного будинку. Під час зустрічей з мешканцями міста, котрі ще не наважились на цей крок, діляться власним досвідом та розповідають про переваги життя без ЖЕКу. Остання зустріч із мешканцями ж/м Парус відбулася у суботу, 16 січня.

«Незважаючи на погану погоду,  провели дві інформаційні зустрічі з питань створення ОСББ. У будинку №15, вул. Гідропаркова і в будинку №7, Штурманського провулку. Створення ОСББ – процес непростий, але він обов’язковий для кожного багатоквартирного будинку, охочого розвиватися, ремонтуватися», – розповідає депутат міської ради Дмитро Хозін.

За словами партійців Дмитра Хозіна та Сергія Варфоломея, з 62-х зареєстрованих минулого року в Дніпропетровську ОСББ, майже половина були створені за активної допомоги ініціативної групи, до якої входять представники «Солідарність».

«Зараз частина будинків, що створили ОСББ, вже зробили свої перші ремонти, почали ефективніше управляти своїм будинком, постачальниками комунальних послуг дому. Жодне з створених ОСББ не захотіло повертатися назад до ЖЕКу», – хваляться досягненнями активісти .

23 лютого в Дніпропетровську  Дмитро Хозін та Сергій Варфоломей проведуть семінар про реформу ЖКХ та ролі ОСМД в рамках проекту Кухня активіста, який реалізує ГО «Громадський контроль Дніпропетровська». Усі охочу можуть взяти участь у семінарі, заповнивши аплікаційну форму за посиланням:  https://docs.google.com/forms/d/14fZ2qbMWHLzbmAJ1U-6GAsyhHQCa67y_KNd55ZdCWcs/viewform#start=openform.

Залишити відповідь