«Динамо»  до кінця року гратиме у футболках «Разом проти расизму»

До кінця 2015 року київське «Динамо» гратиме із лозунгом на футболках проти расизму. Про це повідомляє «Укрінформ» із посиланням на прес-службу футбольного клубу.

«У двох останніх матчах, у Лізі чемпіонів УЄФА проти “Челсі” та в чемпіонаті України зі “Сталлю”, вболівальники мали змогу бачити гравців “Динамо” у футболках з написом боротьби проти расизму. Таким чином, наші гравці продемонстрували, що вони одностайно виступають за всі кольори у футболі, діючи згідно з принципами та рекомендаціями УЄФА по боротьбі з расизмом та дискримінацією, а також недопущенню цього ганебного явища на стадіонах», – йдеться у повідомленні.

Із лозунгом проти расизму «Динамо» гратиме до кінця 2015 року: з англійським надписом NO TO RACISM – у двох завершальних матчах групового турніру Ліги чемпіонів (на виїзді проти «Порту» та вдома з «Маккабі»), з українським варіантом «Разом проти расизму» – у поєдинках чемпіонату та Кубка України.

Нагадаємо, Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) завів дисциплінарну справу щодо київського «Динамо» за підсумками матчу третього туру групової стадії Ліги чемпіонів з лондонським «Челсі»  (0:0), який відбувся 20 жовтня на НСК «Олімпійський» у Києві. Столичний клуб звинувачують у проявах расизму, безладах уболівальників та блокуванні сходів стадіону.

Своє рішення стосовно «Динамо» УЄФА винесе 19 листопада.

Залишити відповідь