Діти Кам’янського зустрілися з відомим письменником (ФОТО)

Юні жителі міста Кам’янське зустрілися з відомим дитячим письменником, автором понад 60 книг Олегом Майбородою. Дітям представили творчість гостя і презентували нову книгу «Про овечку Дуняшу». Перша книга Олега Майбороди «Сонечко» вийшла в 2004 році. Видання було надруковане в харківському видавництві «Торнадо» (зараз – «Талант»).

Олег Майборода

Письменник в дитинстві мріяв стати зоологом, щоб відпустити бороду і палити люльку. Однак життя склалося інакше – Олег Майборода працює масажистом у поліклініці і навіть не палить. У 2011 та 2013 роках він став лауреатом «Фестивалю української книги» у Феодосії, в 2014 – одним із переможців міжнародного конкурсу «Нові добрі казки», лауреатом премії імені Леся Мартовича (м. Жовква) та премії імені Василя Юхимовича (м. Коростень).

Олег Майборода

На зустрічі з юними читачами Олег Майборода зачитував свої нові твори. Відповідаючи на численні запитання, Олег Вікторович знайомив присутніх зі своєю біографією, творчими планами, цитував рядки улюблених творів, які найбільше припали до душі юним читачам, повідомляють у прес-службі міста.

Залишити відповідь