Дитячі суміші Hipp: вибираємо відповідну для малюка

Педіатри єдині в думці, що материнське молоко – найкорисніший та цінний, безпечний та поживний продукт для немовлят. Воно сприяє формуванню й зміцненню імунітету, нормальному розвитку та росту новонародженого. В силу різних обставин мами переходять на штучне вигодовування. Турботливі батьки оцінюють всі дитячі суміші, щоб підібрати якісний та нешкідливий замінник грудного молока. До числа рекомендованих педіатрами складам відносять продукцію «ХІПП».

Широкий асортимент сумішей

Лінійка продукції включає суміші, які підходять як здоровим малюкам, так й дітям з різними проблемами зі здоров’ям. Продукцію випускають в зручних упаковках – від 300 до 900 грамів. Підібрати підходящу можна на сайті shop.hipp.ua.

Молочні суміші Combiotiс

У лінійці адаптоване живлення:

  • 1 – з народження. Таке харчування захищає кишківник, оскільки містить групу пробіотиків та харчових волокон, які ідентичні тим, що містяться в грудному молоці.
  • 2 – від півроку. До складу додатково включають ненасичені жирні кислоти, які зміцнюють та стимулюють роботу нервової, серцево-судинної системи, пам’яті.
  • 3 – від 10–12 місяців. Нерідко матуся на цьому етапі відлучає дитину від грудей, вводить суміш, яка може замінити молоко. У складі цінні компоненти, які позитивно впливають на психоемоційні процеси, пам’ять, нервову систему.

Всі склади збалансовані, поживні, допомагають малюкові рости та розвиватися.

Суміші гіпоалергенні та спеціального призначення

У магазині Shop Hipp запропоновано спеціальне дитяче харчування:

  • Гіпоалергенне. Підходить для новонароджених та карапузів від півроку. У складі розщеплений білок, який не викликає ніяких реакцій, швидко насичує дитину. Від півроку продукт можна використовувати як основне або додаткове харчування (якщо введений прикорм).
  • Для дієтичного споживання. Підходять для годування новонароджених малюків. Попереджає здуття, запори. Створено спеціально для проблемних животиків.
  • Hipp Pre. Готове до вживання харчування для немовлят, яке використовується при недостатній кількості або відсутності грудного молока.

Будь-який продукт збалансований, підбирають його відповідно до віку дитини. Дитяче харчування обов’язково проходить багаторівневу перевірку якості на всіх виробничих етапах. Склад містить важливі мікроелементи, вітаміни, амінокислоти, білки, інші речовини, які необхідні для нормального та повноцінного харчування малюка від народження.