Дитячі журнали та газети Дніпропетровщини можуть отримати всеукраїнське визнання

Держкомтелерадіо шукає журнали та газети, що найліпше виховують, навчають та розважають молодь. Для цього оголосили Всеукраїнський конкурс. Позмагатися за перемогу запрошують й представників Дніпропетровщини. Варто поспішати – прийом заявок завершується 1 грудня.

Кращих визначатимуть у двох номінаціях: дитячі та юнацькі видання. Журі оцінюватиме зміст, дизайн та якість поліграфії. Переможець отримує звання лауреата та спеціальний диплом.

Для участі потрібно надіслати не менше 6 номерів видання за цей рік, анотації, лист-звернення до журі, відгуки читачів. Знадобиться й інформаційна довідка про колектив, наклад, періодичність. Усе відправити до 1 грудня на адресу Держкомтелерадіо: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2. Обов’язково вказати «Конкурс на краще періодичне друковане видання для дітей та юнацтва». Телефон для довідок: (044) 278-86-96.

Така першість проводиться вже 8-й рік поспіль. Свого часу лауреатами ставали журнали «Барвінок», «Малятко», «Ангелятко», «Колосок», «Мамине сонечко», «Диво-Деревце», «Пізнайко», газети «Казковий вечір», «Привет, ребята!» та ін.

Залишити відповідь