Дівчина з Дніпропетровщини встановила новий рекорд України (Фото)

Покровчанка Марія Марчук встановила новий рекорд України. З такими блискучими результатами повернулася команда автомоделістів Будинку творчості з Чемпіонату України, що протягом п’яти днів тривав у місті Стрій. Повідомляють у прес-службі міської ради.

Покровчани серед кордовиків не новачки, але цього разу вони показали не тільки відмінну підготовку, а й високу конкурентоспроможність у такому непростому виді. Новий рекорд, друге командне місце і десять медалей – саме так вихованці Володимира Томілова представили Дніпропетровщину й Покров.

Рекордсменкою, яка здивувала всіх своєю швидкістю та технічністю, стала 16-річна Марія Марчук. Вона встановила новий рекорд України в класі АМ-2К, досягши швидкості – 203.670 км/год! Попередній рекорд утримувався з початку 90-х, покровчанка змогла побити його.

Два золота й срібло у Романа Діденка, який виконав норматив «Майстра спорту України». Перші й другі місця у різних класах моделей у Марії Марчук та Ганни Булки, срібло у Максима Балахчі й бронза у Дарини Рудакової.